lørdag 21. januar 2012

Kaoskos - Status kjøkken

Midt i kjøkkenkaoset smaker det med en kopp god kaffe og det er hyggelig med noen perleblomster på bordet...


Kjøkkenet er nå fordelt på vaskerom, kjeller og spisestue. Det blir litt mer tungvint å lage mat en stund fremover, men det må til og alle er ved godt mot så langt ;)

Bildet under viser hvordan kjøkkenet vårt ser ut i dag. Alt det gamle er nå borte og veggen mellom det gamle kjøkkenet og "tilbygget" er revet. Arbeidet med å bygge opp igjen er i gang og det er jo mye artigere enn grunnarbeidet! ;) Taket er snart ferdig lagt. Deretter blir det litt mer arbeid med veggene før varmekabler skal legges, gulv støpes og fliser legges. Det gjenstår også å få på plass nye vinduer og dører. På veggene blir det hvit panel, med unntak av èn vegg hvor vi skal ha rustikk murstein. Kjøkkeninnredning er bestilt, det ble hvit Lidingø fra Ikea. Gulvfliser er også valgt ut i en lys gråhvit farge.
Mye arbeid gjenstår og vi er innstilt på at det vil ta en god stund... Men vi har veldig god hjelp og mannen er svært handy, så det skal gå ;) Litt ommøblering måtte til i stua. Bordet er slått sammen og snudd for å få plass til en kjøkkenkrok, hvor det meste oppbevares i plastkasser... Veldig kjekt ;)


Siste utgave av Vakre hjem & Interiør gir litt vinterlig og vårlig inspirasjon...

GOD HELG! ;)