mandag 25. mai 2015

Knallgod pastasalat


Hyggelig med gjester i går! Ute var det regn og gråvær, inne varmt og koselig med litt godt på bordet og tente lys:)

Vi serverte bl.a. en pastasalat jeg har fått oppskrift på fra en god venn, den er rett og slett knallgod! Enkel å lage er den og :-)
Du finner oppskrift litt lenger ned på siden...


Focaccia bakte jeg etter oppskrift på Trines Matblogg



Kylling- og pastasalat
4-6 pers
800-1000 g kyllingfileter, skjæres i biter og stekes
500 g pastaskruer/penne, kokes (vanlige eller glutenfrie)
150 g sukkererter, skjæres i små biter
150 g hakkede soltørkede tomater
1 rødløk, skjæres i små biter
1 glass pesto

Alt blandes i en bolle. Ha i biter av fetaost og hell over litt av oljen fra fetaosten, evt litt olivenolje, trenger ikke mye. Pynt med blader av basilikum.

Salaten kan gjerne lages i god tid før servering, slik at de gode smakene trekker godt inn.



En annen klassiker:
Tomat- og mozzarellasalat 
Du tilsetter kun litt havsalt, pepper, olivenolje, balsamico, rødløk og basilikum 

Den er fin å servere til et spekefat, sammen med focacciaen eller helt enkelt som en egen rett.



Mmmmm..... Bon Apetit! :)





En fin pinsehelg går mot slutten, men det gjør ikke noe. For nå kommer sommeren! :)