søndag 27. mai 2012

Med jord under neglene...
...og sol i fjeset, er det umulig å ikke smile...
:)

Det er godt å ha litt å pusle med og enkelte ting fungerer spesielt godt som terapi når det butter litt. Sorgen sitter som en klo rundt hjertet og selv om en glemmer seg bort iblant, er den der og krever tid og oppmerksomhet... Gåturer i skogen er en form for terapi, planting av blomster en annen. Jeg har fått rigget til et plantebord på terrassen hvor jeg kan holde på med jord, potting og planting.


Svigermor og jeg var på gartneriet før helgen og nå er det meste kommet i jorda. Pelargonier, lobelia, lavendel, roser, margeritter, honningplanter m.m.


Pelargoniene som har overvintret i kjelleren har nå fått litt mer jord å stikke føttene i :)


pip pip


Bruk tid på å like det du ser,
elske det du har,
være der du er.
Ragnhild Bakke WaaleDet meste tas inn mye sterkere denne våren.
Kontrastene blir så store...

Det er en glede å se at mye av det jeg har plantet tidligere år kommer igjen i år. Jordbær, ruccula, mynte, oregano, gressløk, perleblomster, lavendel, peoner og syriner...
Og takk for luktesansen! :)

Det har vært en flott pinsehelg med strålende vær! Fredag hadde jeg koselig besøk av min snille venninne som hjalp meg med husvask som forberedelse til konfirmasjonen. Etterpå gikk vi en fin skogstur og solte oss litt på terrassen. Tusen takk min venn <3
Resten av helgen har vi holdt på med utesysler og bare kost oss med det deilige været. Litt besøk, grilling og sommerfølelse :)


Og etter litt jobbing er det vel fortjent å sette seg ned med et glass hvitvin og litt jordbær ;)
Og en drøm av en utgave av Jeanne d'Arc Living. Kjøpt hos Drømmeverden Gaver & InteriørNå har solen gått ned og vi har tent noen lykter på terrassen. Luften er fortsatt varm og god. Og heldigvis har vi fri i morgen også! :)
Her var et bilderas fra meg. Håper du også har hatt en fin helg!
Takk for fine hilsner og en god ny uke ønsker jeg alle som titter innom :)