søndag 4. mars 2012

Status kjøkken III





Kjøkkenarbeidet skrider frem. Høyskapseksjonen med hvitevarer er på plass, med unntak av håndtak og listing. Kjølehjørnet kom i drift i dag og det var en ren fornøyelse å flytte matvarene fra det lille (sånn ca 30 år gamle..;) reservekjøleskapet i kjelleren til dette romslige nye skapet. Her skulle det ikke bli plassproblemer akkurat ;) Så snart benkeplatene kommer kan vi få ferdigstilt det meste på kjøkkenet. Vente vente... Og være tålmodig... litt til... ;)

Yngstegutten vår fylte 15 år i går, gratulerer til vår kjekke og fine fotballgutt <3 Eldstegutten vår (også han fotballgutt;) venter vi hjem fra treningsleir i Tyrkia om en times tid og det skal bli godt å få han i hus igjen også <3



Tusen hjertlig takk for alle herlige tilbakemeldinger på forrige innlegg, dere er bare skjønne altså! Både yngstemann og jeg har vært syke noen dager, men nå er det godt å kjenne at formen er stigende. Det har vært vinterferie her denne uken og vi har hatt besøk av tanteunger og andre overnattingskamerater. Venner og familie har også vært innom for å sjekke kjøkkenstatusen. Koselig med litt liv og røre i huset ;)

God ny uke kjære venner!