tirsdag 8. juni 2010

Loppis, urter og award..


Tiden flyr og dagene strekker nesten ikke til... Og så kommer jeg inn på bloggen min og ser alle de koselige hilsene fra dere! Tusen takk for alle gode ord, dere er utrolige!!

I helgen nøt vi, som veldig mange andre, det strålende sommerværet og holdt på ute hele tiden, det var bare så deilig! En ønsker så inderlig å nyte hvert et sekund av denne deilige årstiden med lyse kvelder og frodig natur. På lørdag ble det en liten tur til et loppemarked og deretter et hagesenter. Mamma og svigermor var med meg og vi koste oss i sola. Ikke den helt store fangsten på loppemarkedet.. Det ble en tekanne og et kurvspeil. Jeg har en maken tekanne som tidligere er kjøpt på loppis, bare at den er litt mindre. Jeg synes de er så koselige og har laget te i den lille kannen så og si hver dag siden jeg kjøpte den. Dere ser dem på bildet over og under..


På hagesenteret var det mye fint som fristet og jeg fikk med meg hjem en rosebusk, en lyserosa peon og pelargonier, noen jordbærplanter og diverse krydderurter. Søndag fikk jeg plantet og rufset litt i urtebedet, mannen hjalp meg med å lage en ramme rundt så det ble litt penere..
Lavendelurt, ruccula, basilikum, jordbær, kruspersille og mynte. I et annet bed har jeg oregano og gressløk. Ikke så store greiene, men morsomt med disse urtene synes jeg og spennende å se om de kommer igjen...Award

Jeg har vært så heldig å få denne fine awarden av fru Strøm med bloggen
Huset ved elven Tusen takk Marit!
Marit har en kjempekoselig blogg med mye kreativitet og flotte prosjekter! Hun er en dame som er lett å like, hun er ekte og god i sin måte å skrive på og åpner dørene til sitt koselige hjem ♥ Hvis du ikke alt har gjort det, så anbefaler jeg en titt inn til bloggen hennes!

Med denne awarden fulgte det en oppfordring om å si 7 ting om seg selv. Det gjorde jeg for en stund siden, så litt usikker på om det er noe mer interessant å si.. hmmm.. får prøve da :)

Jeg..
1. liker å pusle på i heimen, flytte på ting å gjøre det koselig rundt meg
2. tenner levende lys, gjerne flere, hver eneste kveld året rundt
3. elsker jordbær og sjokolade
4. har det bra når alle rundt meg har det bra
5. elsker min mann, mine barn, mine venner og min familie
6. drømmer om en gammeldags hage med masse duftene roser og trær
7. er litt nostalgisk romantisk

Awarden sender jeg videre til
Min hverdag på landet
Hvit romantikk
Martilie
Home & Wine
Sol og bolig
Liven
Har en drøm
Landlige hjem
Stilig hjem
Fru Andersen
LykkeLise
Anitas interiørverden
I' Døsset

Her kunne jeg bare fortsatt å ramse opp veldig mange flotte blogger, det er så utrolig mange herlige damer der ute som inspirerer og gleder andre ♥

Klem fra Gry