fredag 23. desember 2011

GOD JULMed disse bildene ønsker jeg å takke for året som snart er omme. Jeg vil takke for gamle vennskap og nye vennskap. For gode ord og all varm omtanke, spesielt gjennom sommeren og høsten. Bloggen har vært en god avkobling. Et fristed hvor tanker og bekymringer kan legges litt bort og for å hente inspirasjon og glede. Et sted hvor man kan kjenne på omsorg og oppløftende ord. Og et sted for livsglede og masse herlig humor ;) En takk til alle herlige bloggere som deler av sin kreativitet og sin livserfaring. Jeg synes det er flott at så mange tør å by litt på seg selv! Og en varm takk til alle som legger igjen hyggelige ord her hos meg <3

Nå er julen her...
Husvasken tok jeg med en harelabb i år. Julepynten er sånn nogenlunde på plass, maten stort sett i hus og gavene kjøpt og pakket pent inn. Nå gjenstår litt gulvvask, en liten runde med julegavebytting og de siste forberedelsene. Det har blitt lite tid til blogg i det siste, men kameraet er med og dermed ble dette et langt innlegg for å få med alle julebildene ;)

Far & sønn hentet juletreet hos den lokale juletreselgeren på søndag... Det var mange minusgrader, det knirket under skoene og kinnene ble både røde og kalde..
Et helt perfekt julevær!
Mor er som dere ser veldig takknemlig for å få litt hjelp med juleforberedelsene!  ;)


Den vakre julerosen fikk jeg av mine foreldre i går. Det er første gang jeg har en slik og jeg er spent på om jeg klarer å holde liv i den... Stalltipset skal være jevn vanning...


Til minne om...

Jeg tenner et lys for alle minner
Minner i hjertet som aldri forsvinner
Et lys for deg som ikke lenger finnes
Men om du er borte fra denne jord vil vi likevel alltid minnes

Jeg tenner et lys for alt du var for meg
For drømmene du bar og som førte deg på din vei
Kjære fly - høyere enn fjellet, vinden løfter deg denne siste gang
Med på veien får du denne sangLivet må gå sin gang... Og julen er intet unntak...Inn i julen og det nye året passer det fint med disse vakre tonene....Måtte juledagene bli lange og gode, og det nye året bringe mye lykke.
En riktig god jul & et godt nytt år ønsker jeg dere alle!

Varm klem fra Gry