mandag 28. juli 2014

Herrgårdsliv

 
 

Vi nyter sommerlivet til fulle og det tipper jeg at vi ikke er alene om denne sommeren her :) FOR et VÆR vi har hatt og fortsatt har!!! Endeløse dager med sol sol sol.... Denne sommeren må jo ha slått alle rekorder når det gjelder både temperatur og soltimer :) Dagene har i grunn kun bestått av sol & bad, mat, vann & vin, bok & sosialt samvær med venner og familie, utrolig hyggelig!
Nå om dagen er vi i gang med Norwaycup, så da går nok mesteparten av uken med til det. Vi heier og vi heier :)

Litt tid for to er også veldig hyggelig og vi bestemte oss for en tur til Sverige sist uke. Lysekil var målet, men siden det meste var utleid endte vi opp på en gammel herrgård litt utenfor Lysekil, Smøgen og Kungshamn, nemlig Hensbacka Herrgård som ligger i Munkedal.
Et utrolig vakkert sted med en atmosfære som gjorde inntrykk. De er et såkalt Petit Hotel, det vil si et lite hotell med et stort kjøkken. Enkel stil uten for mye "dill" og et vertskap som lar gjestene nyte ro og fred rundt på området eller i de deilige hagene.  
Time to relax!Vi bodde i en svit, da det ikke var andre rom ledig. En deilig seng av typen Carpe Diem, stort bad med boblebad og egen balkong. 
Enkel stil for øvrig, men det passet oss fint.
Med det vakre lyset på kveldene, den deilig maten og disse omgivelsene ble det maaaange bilder, og jeg bare MÅ dele dem her på bloggen :) 
 
 Ferskfisket makrell, med en lille snaps...
Perfekt for livsnyterne! :)

 Min mr. Handsome :)


Sjarmerende detaljer....

 

En fin badestrand ligger ca 5 km unna, så det ble et par turer dit.


Og jammen var det ikke en koselig interiørbutikk-/cafè  på eiendommen også, mor måtte innom der en tur ja :)


Anbefaler gjerne denne herrgården

Vi var i Lysekil en dag, bilder kommer :)